Lidmaatschapstest

Fit District Gennep werkt ook samen met het jeugd sportfonds!

Het Jeugdsportfonds is bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 17 jaar die willen (gaan) sporten maar waarvan de ouders het niet kunnen betalen. Het Jeugdsportfonds vergoedt de kosten die gemaakt worden met betrekking tot de contributie en als er nog geld over is kunnen de benodigde sportartikelen aangeschaft worden.

Voorwaarden Jeugd Sportfonds

Wanneer u als ouder rond het bestaansminimun aan inkomen heeft komt u normaliter in aanmerking voor de bijdrage vanuit het jeugdsportfonds.

Hoe hoog is de vergoeding?

Kinderen komen in aanmerking voor een maximale bijdrage van € 350,- per jaar voor het betalen van contributie en de aanschaf van sportartikelen. Meerdere kinderen uit een gezin kunnen gebruik maken van deze regeling. Het geld komt nooit in handen van het kind of de ouders. Het wordt direct overgemaakt naar de sportvereniging of sportwinkel.
 

Hoe vraagt u de vergoeding aan?

U kunt zelf geen aanvraag indienen. U moet zich hiervoor langskomen bij Fit District of melden bij een intermediair (tussenpersoon). Intermediairs zijn bijvoorbeeld:

· De medewerker van een consultatiebureau
· leerkracht uit basis en voortgezet onderwijs, zorgcoördinatoren
· de school(arts)
· de (jeugd)hulpverlener/Bureau Jeugdzorg
· MEE Limburg
· De medewerker van een instelling voor jeugdzorg

Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast de ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.

Heeft u vragen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kim Wijnants, consulent Jeugdsportfonds Limburg, via kim.wijnants@jeugdsportfonds.nl of kijk op http://www.jeugdsportfonds.nl

Kom je er niet uit en heb je hulp nodig bij het aanvragen van het Jeugd Sportfonds. Laat dat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 

FASTER
BIGGER
STRONGER

Sportschool Fit District in Gennep helpt jou die 1e stap te zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefweek Fitness, zodat ook jij Fit District Gennep kunt ervaren.

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2024-01-23

Winnaar Dutch Fitness Award

Wij waren genomineerd, EN HEBBEN GEWONNEN!!! Voor het zesde jaar ...

Geplaatst op 2024-01-23

Fit District Gennep gaat 24/7 voor tevredenheid

GENNEP | 'De beste sportschool van gemeente Gennep'. Die titel ma...

Geplaatst op 2022-12-15

Milon Premium Club

Fit District Gennep behoord bij de 100 Milon Premium trainingscentra in Neder...