Lidmaatschapstest

Fit District Gennep gaat 24/7 voor tevredenheidGENNEP | 'De beste sportschool van gemeente Gennep'. Die titel mag Fit District sinds maandag trots dragen. De gym mag zich tevens de zevende beste sportschool van de provincie Limburg noemen. "Een hele eer.", vindt eigenaar Bob van Nisselrooij. "Dat kun je nu bij ons 24/7 vieren!".

Al sinds 2007 kunnen sporters terecht bij Bob voor fitness, personal training en het enorm brede aanbod in groepslessen voor jong en oud. "Sinds kort kan dit zelfs heel de dag én nacht door.", zegt de eigenaar. Direct roept dat vragen op: wie gaat er nou om drie uur 's nachts naar de sportschool? Bob lacht en knikt instemmend. "Dat dachten wij in eerste instantie ook. Dus hebben we een enquête onder onze leden verspreid met de vraag of er interesse was in een 24-uurs sportschool. Het merendeel zag dat wel zitten, dus ik dacht ''Oke, let's go. We gaan er voor'.". 

Het resultaat stelt niet teleur. Bob erkent dat slechts een enkeling om 3:00 uur de dan onbemande fitnessruimte is binnengelopen. "Maar er is in de late en vroege uurtjes écht wel animo. Mensen die tot half twee 's nachts sporten. Of voor het werk, zo rond kwart over vijf 's ochtends al aan de work out beginnen." Bob benadrukt dat in de nachtelijke uurtjes enkel de fitness ruimte en de populaire milon cirkel - een circuit van acht apparaten die gezamenlijk ervoor zorgen dat je in 35 minuten alle spieren traint - geopend zijn voor sporters. De overige ruimtes zijn dan vergrendeld.

Of deze verruimde openingstijden die eindscore op de Dutch Fitness Awards nog een extra boost hebben gegeven? Bob twijfelt: "Toen we daarmee begonnen was de stemronde al nagenoeg afgelopen. Ik denk dat we die award vooral te danken hebben aan de instructeurs. De meesten van hen lopen hier al jaren rond, kennen de sporters en kunnen goed advies geven." Tevens noemt Bob de unieke sfeer vol energie die Fit District huisvest, als reden voor de klanttevredenheid. "Maar, wellicht dat het 24 uur per dag open zijn wel voor volgend jaar invloed heeft. Misschien worden we dan wel verkozen tot zesde of zelfs vijfde sportschool van Limburg."

24-01-2024 | Maasdriehoek

FASTER
BIGGER
STRONGER

Sportschool Fit District in Gennep helpt jou die 1e stap te zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefweek Fitness, zodat ook jij Fit District Gennep kunt ervaren.

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2024-01-23

Winnaar Dutch Fitness Award

Wij waren genomineerd, EN HEBBEN GEWONNEN!!! Voor het zesde jaar ...

Geplaatst op 2024-01-23

Fit District Gennep gaat 24/7 voor tevredenheid

GENNEP | 'De beste sportschool van gemeente Gennep'. Die titel ma...

Geplaatst op 2022-12-15

Milon Premium Club

Fit District Gennep behoord bij de 100 Milon Premium trainingscentra in Neder...