Lidmaatschapstest

Workshops

Of het nu om een sportdag, personeelsfeest, kinderfeestje of buurtfeest gaat; ervaar met z’n allen de gezelligheid van één van onderstaande te gekke workshops!

Flirty movements

Tijdens deze les gaat het niet om het perfect uitvoeren van de bewegingen maar om het vrouwelijk en zelfverzekerd voelen. De docent helpt je hierbij en de sensuele choreografie geeft direct een boost aan je zelfvertrouwen. Deze les wordt aangeboden in workshop vorm van drie weken. Iedere vrouw boven de 21+ jaar kan meedoen aan deze workshop. Je hoeft geen danservaringen te hebben. Het enige wat je nodig hebt is zin om te dansen en de wil om je zelfvertrouwen te boosten!


Zumba

De naam Zumba is afkomstig uit het Colombiaans-Spaans. Het betekent ‘snel bewegen en veel plezier hebben'. Onder begeleiding van verschillende muziekstijlen dans je de calorieën eraf zonder dat je het idee hebt echt aan het sporten te zijn. Door de stijlen Salsa, Merengue, Raeggeton, buikdansen en ga zo maar door is Zumba een feest om te volgen. Een leuke en afwisselende les die voor iedereen gemakkelijk mee te doen is.

Streetdance/hiphop

Op de nieuwste top 40 muziek of een nummer naar u eigen keus wordt er een (groeps)choreografie gemaakt met alle deelnemers. Stoere, soepele, strakke en flitsende danspassen vormen samen een spetterende dans waarin de leerlingen samenwerken, maar ook individueel kunnen laten zien welke moves ze beschikken. Een gezellige workshop waarbij er flink doorgewerkt moet worden, de tijd vliegt voorbij!

Yoga / Pilates

Door de stijlen Yoga en Pilates samen te voegen werk je op een ontspannen manier aan je lichaam, waardoor je lenigheid, flexibiliteit, houding en ademhaling verbeterd. De Les wordt zo aangeboden dat ervaring niet nodig is. Je krijgt genoeg tijd en uitleg om het beste uit jezelf te halen! Door de les met een stukje meditatie af te sluiten ga je helemaal ontspannen naar huis. Gun je nu wat tijd voor jezelf en boek een workshop yoga / pilates.

Kleuterdans

Voor de jongste hebben wij de kleuterdans! Vanaf 4 jaar kunnen alle kids hun ritmegevoel gaan ontwikkelen op leuke kindermuziek. De kinderen leren op een speelse manier omgaan met muziek, elkaar en danstechnieken. Ideaal voor een kinderfeestje.

Kinderfeestje

Vier je verjaardag bij Fit District, dat is eens wat anders! Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes in onze danszaal meedoen aan streetdance, breakdance!  We beginnen de les met een warming up, daarna leer je een echte street- en/of breakdance dans en sluiten we af met een leuk spel! Natuurlijk kun je hier ook samen iets eten en drinken, en mag je de cadeautjes hier uitpakken! 

Uurtarieven kinderfeestje: 4 t/m 8 kinderen € 48, daarna € 5 per extra kind + zaalhuur € 10

Meer informatie?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

* Fit District doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Sportschool Fit District Gennep is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness. Bij Fit District Gennep krijg je goede begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is bij het behalen van jouw doelstellingen. Maak gratis kennis met een Gratis Proefweek Fitness. Volg ons nu ook op social media.

 

FASTER
BIGGER
STRONGER

Sportschool Fit District in Gennep helpt jou die 1e stap te zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefweek Fitness, zodat ook jij Fit District Gennep kunt ervaren.

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2024-01-23

Winnaar Dutch Fitness Award

Wij waren genomineerd, EN HEBBEN GEWONNEN!!! Voor het zesde jaar ...

Geplaatst op 2024-01-23

Fit District Gennep gaat 24/7 voor tevredenheid

GENNEP | 'De beste sportschool van gemeente Gennep'. Die titel ma...

Geplaatst op 2022-12-15

Milon Premium Club

Fit District Gennep behoord bij de 100 Milon Premium trainingscentra in Neder...