Lidmaatschapstest

Danslessen bij Fit District

Bij Fit District kun je kiezen uit deze danslessen:

Kidsclub 2-5 jaar
Tijdens de kidsclub leren onze jongste sporters/dansers om te bewegen op muziek. De kinderen oefenen met beweging, zoals op de tenenlopen, huppelen en oefenen bewegingsvormen. Dit gebeurt allemaal spelenderwijs, want het allerbelangrijkste is de ervaring van plezier tijdens bewegen!

Hiphop-Streetdance
Bij Streetdance gaat het om stoere bewegingen die afgewisseld worden door strakke en soepele bewegingen. De Hip-Hop stijl vloeit voort uit streetdance, Hiphop heeft geen vaste stijl; iedereen kan zijn eigen versie van hiphop creëren, geïnspireerd door bijvoorbeeld streetdance, locking, waacking, breakdance en house.

Jeugd FastFit
Is de nieuwe fitness circuit training voor jongens en meisjes! Boksen op de zakken, supersnel fietsen op de bike of echt aan het werk met gewichten. Wil jij samen met je vrienden sporten onder begeleiding van een echte fitnesstrainer? Plan dan snel je les in!

Kinderfeestje?
Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes in de danszaal van All4Dance je verjaardag vieren met een les streetdance, breakdance of showdance. We sluiten af met een leuk spel en natuurlijk kun je hier samen iets eten, drinken en uiteraard je cadeautjes uitpakken!

 

Meld je snel aan voor een gratis proefles!

* Fit District doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Sportschool Fit District Gennep is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness. Bij Fit District Gennep krijg je goede begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is bij het behalen van jouw doelstellingen. Maak gratis kennis met een Gratis Proefweek Fitness.

FASTER
BIGGER
STRONGER

Sportschool Fit District in Gennep helpt jou die 1e stap te zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefweek Fitness, zodat ook jij Fit District Gennep kunt ervaren.

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2024-01-23

Winnaar Dutch Fitness Award

Wij waren genomineerd, EN HEBBEN GEWONNEN!!! Voor het zesde jaar ...

Geplaatst op 2024-01-23

Fit District Gennep gaat 24/7 voor tevredenheid

GENNEP | 'De beste sportschool van gemeente Gennep'. Die titel ma...

Geplaatst op 2022-12-15

Milon Premium Club

Fit District Gennep behoord bij de 100 Milon Premium trainingscentra in Neder...