Lidmaatschapstest

Personal Training bij Fit District in Gennep

Tijdens de Personal Trainingen staat het werken aan jouw doelen voorop. Jouw doel wordt beschouwd als het doel van de Personal Trainers van Fit District, zodat alles op alles wordt gezet om het gewenste resultaat te bereiken!

Persoonlijke aandacht, motivatie en begeleiding is altijd aanwezig, iedere seconde van de training. De coaches hebben ieder hun eigen specialisme, zodat jij altijd de juiste begeleiding krijgt. Wil jij ook die stok achter de deur? Of wil je bereiken wat nog niet eerder is gelukt?

8 weken programma

Je hebt altijd een doel of je een beginnende of een ervaren sporter bent. Bij Fit District hebben we voor iedereen een passend programma. Heb je behoefte aan personal training, coaching op de achtergrond met een maandelijkse check-up, voedingsbegeleiding of juist aan timemanagement. 

Onze enige vraag is, met welk doel helpen we jou? 

Start met sporten: In samenwerking met een personal trainer gaan wij jouw de weg bekendmaken in de sportschool. Waarbij we je snel en efficiënt leren trainen.
Krachtige rug: Ervaar je rugpijn? In samenwerking met een personal trainer gaan wij aan de slag om de rugklachten te verminderen.
Een lager vetpercentage: In samenwerking met een personal trainer leren we jouw de tools aan om een beter inzicht te krijgen van je huidige voedingspatroon en stemmen wij de training op jouw doel af.
Weinig tijd: Er is nooit een reden om niks te doen. Wil je toch graag sporten en heb je niet veel tijd, dan is Milon écht iets voor jou! Snel, veilig en efficiënt trainen in 35 minuten tijd, en dat slechts 2x per week.
Mooie gevormde billen: Wil jij ook mooie gevormde billen? Wij kennen het geheim voor de perfecte rondingen.
Lekker in je vel: Sterker worden, meer energie en een betere conditie: Ga samen aan de slag met een personal trainer die jou gaat helpen om de beste versie van jezelf te worden.

Gratis kennismaking voor gegarandeerd resultaat & een gezonde levensstijl
 

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

 

* Fit District doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Sportschool Fit District Gennep is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness. Bij Fit District Gennep krijg je goede begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is bij het behalen van jouw doelstellingen. Maak gratis kennis met een Gratis Proefweek Fitness. Volg ons nu ook op social media.

FASTER
BIGGER
STRONGER

Sportschool Fit District in Gennep helpt jou die 1e stap te zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefweek Fitness, zodat ook jij Fit District Gennep kunt ervaren.

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2024-01-23

Winnaar Dutch Fitness Award

Wij waren genomineerd, EN HEBBEN GEWONNEN!!! Voor het zesde jaar ...

Geplaatst op 2024-01-23

Fit District Gennep gaat 24/7 voor tevredenheid

GENNEP | 'De beste sportschool van gemeente Gennep'. Die titel ma...

Geplaatst op 2022-12-15

Milon Premium Club

Fit District Gennep behoord bij de 100 Milon Premium trainingscentra in Neder...