Abonnement-check

Groepsfitness bij Fit District Gennep

Veel sporters vinden fitness op toestellen niet altijd even leuk; groepslessen passen misschien wel veel beter bij jou! Altijd vaste tijden, een gemotiveerde instructeur en veel vaste gezichten in de groepslessen.

Ruime keuze uit groepslessen

Bij Fit District Gennep kan je kiezen uit een groot aantal groepslessen. 

 • Zumba:  Is een dansende workout waarbij je danst op latijns amerikaanse muziek en tegelijkertijd aan je uithoudingsvermogen werkt zodat je jezelf fitter voelt.
 • Total Workout: Is een high impact les, waarbij kracht en conditie beide aan bod komen. Het is een uitdagende les gevuld met makkelijke aerobic stapjes gecombineerd met kracht oefeningen met gewichten. Te leuk om te missen!
 • Fit en vitaal: De seniorenles is een workout voor je hele lichaam op net een wat lager pitje dan de total workout. Tijdens deze les gaan we werken aan de houding, balans, kracht en lenigheid van het lichaam. Doordat cardio oefeningen gecombineerd worden met kracht oefeningen stijgt het fitheidslevel en wordt vetverbranding gestimuleerd.
 • Jumping Fitness: Is een les van 50 minuten op de trampoline. Dit is een flinke work-out voor je uithoudingsvermogen maar zeker ook voor je been en bilspieren. De laatste 15 minuten van de les werken we aan onze buik en rug spieren. Deze les wordt op muziek gegeven. Neem een flesje water en je handdoek mee. Let op; Mocht je zwanger zijn is het niet mogelijk om deel te nemen aan deze les.
 • Fast Fit: Tijdens de fast fit training behandelen we verschillende kracht en cardio oefeningen in een circuit, onder begeleiding van een instructeur. De instructeur geeft leiding en geeft aan hoelang je een bepaalde oefening moet doen en met hoeveel gewicht je deze oefening moet uitvoeren. Deze les duurt 45 minuten.
 • Power Yoga: Tijdens de les Power Yoga versterken we ons lichaam in een rustige ontspannen sfeer. We werken aan onze lenigheid, flexibiliteit, spierkracht en sluiten af met een ontspannen meditatie. 
 • ZXS: Een splinter nieuwe les ZXS, een combinatie work-out van zumba, XCO en STRONG! Vetverbranden, kracht en plezier wisselen elkaar af. 45 minuten uit je dak gaan!
 • Kick Fun: Kickfun is precies wat het zegt: Kick en fun tegelijk. Kickfun is een mix van Tae Bo en kickboksen, waarbij je tijdens de training een kickbag en bokshandschoenen gebruikt. Ook wordt er hard gewerkt aan je totale conditie en kracht
 • Spinning: Tijdens deze les worden verschillende aspecten aangeboden zoals zittend klimmen, staand klimmen, staand fietsen, racen, versnellen e.t.c. Deze les is een goede workout voor je uithoudingenvermogen, kracht in de benen en kracht rondom de romp.
 • Shake: Tijdens de nieuwe groepsles Shake ga jij aan de slag met jouw core. Samen met de instructeur train jij jouw buik en rug spieren op een krachtige manier. De shake les is bekend van xcore en bodyshake.
 • Streetdance 5-18 jaar: Bij Streetdance gaat het om stoere bewegingen die afgewisseld worden door strakke en soepele bewegingen. De Hip-Hop stijl vloeit voort uit streetdance, Hiphop heeft geen vaste stijl. iedereen kan zijn eigen versie van hiphop creëren, geïnspireerd door bijvoorbeeld streetdance, locking, waacking, breakdance en house.

Groepslessen uitproberen in de Gratis Proefweek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

* Fit District doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

 

 

Sportschool Fit District Gennep is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness. Bij Fit District Gennep krijg je goede begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is bij het behalen van jouw doelstellingen. Maak gratis kennis met een Gratis Proefweek Fitness. Volg ons nu ook op social media.

FASTER
BIGGER
STRONGER

Sportschool Fit District in Gennep helpt jou die 1e stap te zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefweek Fitness, zodat ook jij Fit District Gennep kunt ervaren.

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2021-09-03

Jumping Fitness

Verbeter je gewicht, verbrand meer vet en verhoog je conditie met Jumping op ...

Geplaatst op 2021-09-03

Dutch Fitness Award Winnaar

Wij waren genomineerd, EN HEBBEN GEWONNEN!!! Voor het derde ...