Lidmaatschapstest

Groepsfitness bij Fit District Gennep

Veel sporters vinden fitness op toestellen niet altijd even leuk; groepslessen passen misschien wel veel beter bij jou! Altijd vaste tijden, een gemotiveerde instructeur en veel vaste gezichten in de groepslessen.

Ruime keuze uit groepslessen

Bij Fit District Gennep kan je kiezen uit een groot aantal groepslessen. 

 • Flirty movements: Tijdens deze les gaat het niet om het perfect uitvoeren van de bewegingen maar om het vrouwelijk en zelfverzekerd voelen. De docent helpt je hierbij en de sensuele choreografie geeft direct een boost aan je zelfvertrouwen. Deze les wordt aangeboden in workshop vorm van drie weken. 
 • Zumba:  Is een dansende workout waarbij je danst op latijns amerikaanse muziek en tegelijkertijd aan je uithoudingsvermogen werkt zodat je jezelf fitter voelt.
 • Total Workout (XXL): Is een high impact les, waarbij kracht en conditie beide aan bod komen. Het is een uitdagende les gevuld met makkelijke aerobic stapjes gecombineerd met kracht oefeningen met gewichten. Te leuk om te missen!
 • Core en Steps: Steppen is een perfecte cardio, zeker als je fanatiek bent en een beetje snelheid wilt maken. Door iedere keer de step op te stappen train je je bilspieren! Wil jij in een korte tijd mooie strakke billen én aandacht besteden aan je buikspieren? Join us!
 • Fit en vitaal: De seniorenles is een workout voor je hele lichaam op net een wat lager pitje dan de total workout. Tijdens deze les gaan we werken aan de houding, balans, kracht en lenigheid van het lichaam. Doordat cardio oefeningen gecombineerd worden met kracht oefeningen stijgt het fitheidslevel en wordt vetverbranding gestimuleerd.
 • Jumping Fitness: Is een les van 50 minuten op de trampoline. Dit is een flinke work-out voor je uithoudingsvermogen maar zeker ook voor je been en bilspieren. De laatste 15 minuten van de les werken we aan onze buik en rug spieren. Deze les wordt op muziek gegeven. Neem een flesje water en je handdoek mee. Let op; Mocht je zwanger zijn is het niet mogelijk om deel te nemen aan deze les.
 • Power Yoga: Tijdens de les Power Yoga versterken we ons lichaam in een rustige ontspannen sfeer. We werken aan onze lenigheid, flexibiliteit, spierkracht en sluiten af met een ontspannen meditatie. 
 • Spinning: Tijdens deze les worden verschillende aspecten aangeboden zoals zittend klimmen, staand klimmen, staand fietsen, racen, versnellen e.t.c. Deze les is een goede workout voor je uithoudingenvermogen, kracht in de benen en kracht rondom de romp.
 • POWER: Wil jij graag aan de slag met krachttraining? Je fullbody trainen in maar 45 minuten. Dan is de les POWER de les die bij jou past! Heerlijk te combineren met een BURN of HIIT les. Are you ready?!
 • BURN: Droom jij van prachtige billen, benen en een strakke buik? Wij gaan je helpen! Samen met ons train jij in 45 minuten je billen, buik en benen. Lets go!
 • HIIT: Helemaal tot het uiterste gaan op hoge intensiteit? Dat kan bij onze nieuwste HIIT les. In 45 minuten ga jij het uiterste van jezelf vragen. Yes, you can do this.
 • The Yoga Class: Tijdens deze yoga-class zullen ademhalingsoefeningen gecombineerd worden met kracht en flexibiliteit. Maak jouw lichaam sterker en kom met een ontspannen brein de les uit.
 • Streetdance 5-18 jaar: Bij Streetdance gaat het om stoere bewegingen die afgewisseld worden door strakke en soepele bewegingen. De Hip-Hop stijl vloeit voort uit streetdance, Hiphop heeft geen vaste stijl. iedereen kan zijn eigen versie van hiphop creëren, geïnspireerd door bijvoorbeeld streetdance, locking, waacking, breakdance en house.
 • Kidsclub 2-5 jaar​: Tijdens de kidsclub leren onze jongste sporters/dansers om te bewegen op muziek. De kinderen oefenen met beweging, zoals op de tenenlopen, huppelen en oefenen bewegingsvormen. Dit gebeurt allemaal spelenderwijs, want het allerbelangrijkste is de ervaring van plezier tijdens bewegen!

Probeer de groepslessen nu vrijblijvend 1 week GRATIS uit! 

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

* Fit District doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

 

 

Sportschool Fit District Gennep is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness. Bij Fit District Gennep krijg je goede begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is bij het behalen van jouw doelstellingen. Maak gratis kennis met een Gratis Proefweek Fitness. Volg ons nu ook op social media.

FASTER
BIGGER
STRONGER

Sportschool Fit District in Gennep helpt jou die 1e stap te zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefweek Fitness, zodat ook jij Fit District Gennep kunt ervaren.

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2024-01-23

Winnaar Dutch Fitness Award

Wij waren genomineerd, EN HEBBEN GEWONNEN!!! Voor het zesde jaar ...

Geplaatst op 2024-01-23

Fit District Gennep gaat 24/7 voor tevredenheid

GENNEP | 'De beste sportschool van gemeente Gennep'. Die titel ma...

Geplaatst op 2022-12-15

Milon Premium Club

Fit District Gennep behoord bij de 100 Milon Premium trainingscentra in Neder...