Kies je cadeau. Vraag nu aan!

Personal Training bij Fit District in Gennep

Tijdens de Personal Trainingen staat het werken aan jouw doelen voorop. Jouw doel wordt beschouwd als het doel van de Personal Trainers van Fit District, zodat alles op alles wordt gezet om het gewenste resultaat te bereiken!

Persoonlijke aandacht, motivatie en begeleiding is altijd aanwezig, iedere seconde van de training. De coaches hebben ieder hun eigen specialisme, zodat jij altijd de juiste begeleiding krijgt. Wil jij ook die stok achter de deur? Of wil je bereiken wat nog niet eerder is gelukt?

Gratis kennismaking voor gegarandeerd resultaat & een gezonde levensstijl


Vraag direct online aan via onderstaand formulier. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

 

Jordy ZIemke, Personal Trainer Fit District Gennep

    Jordy Ziemke

 

* Fit District doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Sportschool Fit District Gennep is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness. Bij Fit District Gennep krijg je goede begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is bij het behalen van jouw doelstellingen. Maak gratis kennis met een Gratis Proefweek Fitness.

FASTER
BIGGER
STRONGER

Sportschool Fit District in Gennep helpt jou die 1e stap te zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefweek Fitness, zodat ook jij Fit District Gennep kunt ervaren.

Geplaatst op 2021-09-03

Jumping Fitness

Verbeter je gewicht, verbrand meer vet en verhoog je conditie met Jumping op ...

Geplaatst op 2021-09-03

Dutch Fitness Award Winnaar

Wij waren genomineerd, EN HEBBEN GEWONNEN!!! Voor het derde ...