• All4Fit Gennep Fitness

Workshops

Of het nu om een sportdag, personeelsfeest, kinderfeestje of buurtfeest gaat; ervaar met z’n allen de gezelligheid van één van onderstaande te gekke workshops!

Zumba

De naam Zumba is afkomstig uit het Colombiaans-Spaans. Het betekent ‘snel bewegen en veel plezier hebben'. Onder begeleiding van verschillende muziekstijlen dans je de calorieën eraf zonder dat je het idee hebt echt aan het sporten te zijn. Door de stijlen Salsa, Merengue, Raeggeton, buikdansen en ga zo maar door is Zumba een feest om te volgen. Een leuke en afwisselende les die voor iedereen gemakkelijk mee te doen is.

Streetdance/hiphop

Op de nieuwste top 40 muziek of een nummer naar u eigen keus wordt er een (groeps)choreografie gemaakt met alle deelnemers. Stoere, soepele, strakke en flitsende danspassen vormen samen een spetterende dans waarin de leerlingen samenwerken, maar ook individueel kunnen laten zien welke moves ze beschikken. Een gezellige workshop waarbij er flink doorgewerkt moet worden, de tijd vliegt voorbij!

Breakdance

Volg een les breakdance van Hernan Simons en wordt zelf ook een echte b-boy of b-girl! 
Lenigheid, evenwicht, kracht, ritme, lef .. alles komt aan bod tijdens deze lessen! Ervaring is niet nodig, je leert alles tijdens onze lessen. 
Breakdance, ook bekend als breaking of b-boying, is een dansstijl die samen met rap, graffiti en dj-en de vier elementaire onderdelen van hiphop vormt.

Breakdance is ontstaan eind 1970er jaren, begin 1980er jaren in de zwarte achterstandswijken in New York. Dj’s in die tijd begonnen draaitafels en een mixer te gebruiken om zo, een break in een nummer eindeloos door te laten draaien. Breakdance was uitgevonden om te dansen op deze nieuwe muziekstijl.
Probeer het zelf, en boek ons voor een workshop breakdance!

Yoga / Pilates

Door de stijlen Yoga en Pilates samen te voegen werk je op een ontspannen manier aan je lichaam, waardoor je lenigheid, flexibiliteit, houding en ademhaling verbeterd. De Les wordt zo aangeboden dat ervaring niet nodig is. Je krijgt genoeg tijd en uitleg om het beste uit jezelf te halen! Door de les met een stukje meditatie af te sluiten ga je helemaal ontspannen naar huis. Gun je nu wat tijd voor jezelf en boek een workshop yoga / pilates.

Kleuterdans

Voor de jongste hebben wij de kleuterdans! Vanaf 4 jaar kunnen alle kids hun ritmegevoel gaan ontwikkelen op leuke kindermuziek. De kinderen leren op een speelse manier omgaan met muziek, elkaar en danstechnieken. Ideaal voor een kinderfeestje.

Kinderfeestje

Vier je verjaardag bij Fit District, dat is eens wat anders! Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes in onze danszaal meedoen aan streetdance, breakdance!  We beginnen de les met een warming up, daarna leer je een echte street- en/of breakdance dans en sluiten we af met een leuk spel! Natuurlijk kun je hier ook samen iets eten en drinken, en mag je de cadeautjes hier uitpakken! 

Uurtarieven kinderfeestje: 4 t/m 8 kinderen € 48, daarna € 5 per extra kind + zaalhuur € 10

Meer informatie?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

Nieuws

  • Corona Update

    Beste leden, Samen met de rest van de wereld worden we enorm getroffen doo...

    Lees meer
  • Jumping Fitness

    Verbeter je gewicht, verbrand meer vet en verhoog je conditie met Jumping op ...

    Lees meer
Meer nieuws