• All4Fit Gennep Fitness

Danslessen bij Fit District

Bij Fit District kun je kiezen uit deze danslessen:

Kleuterdans

Kinderen van 4-6 jaar leren spelenderwijs omgaan met muziek, dans en met elkaar. Tijdens deze 45 minuten durende les zullen de kinderen staande en zittende oefeningen doen. Daarnaast zullen ze korte, herkenbare dansjes oefenen om diverse bewegingen uit te voeren en te onthouden.

Hiphop-Streetdance

Bij Streetdance gaat het om stoere bewegingen die afgewisseld worden door strakke en soepele bewegingen. De Hip-Hop stijl vloeit voort uit streetdance, Hiphop heeft geen vaste stijl; iedereen kan zijn eigen versie van hiphop creëren, geïnspireerd door bijvoorbeeld streetdance, locking, waacking, breakdance en house.

Jumping Fitness Kids

Een speciale training op een trampoline. De intensieve les word afgewisseld met spel en beweging op muziek. Jumping fitness is een les van 45 minuten op de trampoline.

Breakdance Beginners

Bij Breakdance beginners gaan we de basis beoefenen waardoor je steeds snellers breaks kunt. Breakdance, ook bekend als breaking of b-boying, is een verzamelnaam voor hiphop old style, new style, streetdance en funky. Binnen breakdance draait het om het hebben van een eigen stijl, originaliteit en expressie. Breakdancelessen zijn zowel voor jongens als voor meisjes. In de Breakdancelessen leer je veel verschillende moves, tricks en wordt er kracht en lenigheid ontwikkelt.

Breakdance Gevorderden

Voor diegene die al langere tijd breaken is er een groep voor gevorderden. Zo zit je met leerlingen van je eigen niveau in een groep en leer je elke keer weer uitdagende, nieuwe dingen. Breakdance, ook bekend als breaking of b-boying, is een verzamelnaam voor hiphop old style, new style, streetdance en funky. Binnen breakdance draait het om het hebben van een eigen stijl, originaliteit en expressie. Breakdancelessen zijn zowel voor jongens als voor meisjes. In de Breakdancelessen leer je veel verschillende moves, tricks en wordt er kracht en lenigheid ontwikkelt.

Kinderfeestje?

Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes in de danszaal van All4Dance je verjaardag vieren met een les streetdance, breakdance of showdance. We sluiten af met een leuk spel en natuurlijk kun je hier samen iets eten, drinken en uiteraard je cadeautjes uitpakken!

 

Meld je snel aan voor een gratis proefles.

 

Nieuws

  • Corona Update

    Beste leden, Samen met de rest van de wereld worden we enorm getroffen doo...

    Lees meer
  • Jumping Fitness

    Verbeter je gewicht, verbrand meer vet en verhoog je conditie met Jumping op ...

    Lees meer
Meer nieuws