• All4Fit Gennep Fitness

Danslessen bij All4Dance

Mama's met kinderen t/m 16 jaar opgelet! 
Er zijn ongeveer 10 plaatsen weer beschikbaar voor kinderen (2-16 jaar) uit Gennep e.o. die mee willen doen aan onze populaire danslessen dit jaar. 

Geen ervaring vereist!

Za: 11.00-11.45u Kidsclub 2-5 jaar
Vr: 17.30-18.30u Showdance 10-12 jaar
Wo: 15.30-16.30u Streetdance 8-12 jaar 
Wo: 17.30-18.30u Streetdance/hiphop 13-16 jaar
Wo: 16.30-17.30u Modern 7-12 jaar
Wo: 18.30-19.30u Breakdance beginners 
Wo: 19.30-20.30u Breakdance gevorderden

Meld je snel aan voor een gratis proefles.

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

Bij All4Dance kan je kiezen uit een groot aantal danslessen:

Kidsclub

Kinderen van 2-5 jaar leren spelenderwijs omgaan met muziek, dans en met elkaar. Tijdens deze 45 minuten durende les zullen de kinderen staande en zittende oefeningen doen. Daarnaast zullen ze korte, herkenbare dansjes oefenen om diverse bewegingen uit te voeren en te onthouden.

Breakdance beginners

Leningheid, evenwicht, kracht, ritme en lef; alles komt aan bod. Volg een beginnersles breakdance van Daryl en wordt een echte b-boy of b-girl!

Breakdance gevorderden

Voor diegene die al langere tijd breaken is er een groep voor gevorderden. Zo zit je met leerlingen van je eigen niveau in een groep en leer je elke keer weer uitdagende, nieuwe dingen.

Modern

Vanaf 7 jaar kan er worden deelgenomen aan de lessen 'Modern'. Bij moderne dans wordt het lichaam gebruikt als communicatiemiddel. Met modern dansen leer je emoties en gevoelens uitbeelden met bewegingen.

Showdance

Showdance is een hele vrolijke les voor kinderen vanaf 7 jaar; actief bewegen op muziek, opgaan in de songtekst en samen met je groep de leukste dansen uitvoeren. Waar streetdance heel stoer is, is showdance wat vrolijker en drukker. Alles is mogelijk en samen te proberen, wat het zo leuk maakt om aan deze les mee te doen.

Streetdance

Er is veel animo voor streetdance, daarom beginnen wij al bij kinderen van 8-12 jaar die kunnen deelnemen aan een eigen groep binnen streetdance. In deze lessen gaat het om stoere bewegingen die afgewisseld worden door strakke en soepele bewegingen.

Bij de lessen voor kinderen van 13-16 jaar wordt meer nadruk gelegd op de presentatie en afwerking.

Hiphop

Deze stijl vloeit voort uit streetdance en is er dan ook voor 13 plussers. Hiphop heeft geen vaste stijl; iedereen kan zijn eigen versie van hiphop creëren, geïnspireerd door bijvoorbeeld streetdance, breakdance en house.

Kinderfeestje?

Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes in de danszaal van All4Dance je verjaardag vieren met een les streetdance, breakdance of showdance. We sluiten af met een leuk spel en natuurlijk kun je hier samen iets eten, drinken en uiteraard je cadeautjes uitpakken!

Gratis proefles?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

Nieuws

  • Zomeractie bij Fit District

    Ontvang €10,- korting en sport vrij opzegbaar! Deze korting blijf je beh...

    Lees meer
  • Jumping Fitness

    Let op! In de zomer hanteren wij een aangepast zomerrooster van 01-07 t/m 01-...

    Lees meer
Meer nieuws