• All4Fit Gennep Fitness

Danslessen bij All4Dance

Ouders met kinderen t/m 16 jaar opgelet! 
Er zijn ongeveer 10 plaatsen weer beschikbaar voor kinderen (2-16 jaar) uit Gennep e.o. die mee willen doen aan onze populaire danslessen dit jaar. 

Geen ervaring vereist!

Kidsclub 2-4 jaar (start begin mei 2020)
Modern 7-12 jaar (start begin mei 2020)
Streetdance 5-7 jaar (start begin mei 2020)
Streetdance 8-12 jaar (start begin mei 2020)

Di: 19.00-20.00u Streetdance/hiphop 14-20 jaar
Wo: 17.30-18.30u Breakdance beginners 
Wo: 18.30-19.30u Breakdance gevorderden
Vr: 17.30-18.30u Hip-Hop 8-14 jaar
 

Meld je snel aan voor een gratis proefles.

 

Bij All4Dance kan je kiezen uit een groot aantal danslessen:

Kidsclub

Kinderen van 2-5 jaar leren spelenderwijs omgaan met muziek, dans en met elkaar. Tijdens deze 60 minuten durende les zullen de kinderen staande en zittende oefeningen doen. Daarnaast zullen ze korte, herkenbare dansjes oefenen om diverse bewegingen uit te voeren en te onthouden.

Breakdance beginners

Leningheid, evenwicht, kracht, ritme en lef; alles komt aan bod. Volg een beginnersles breakdance van Daryl en wordt een echte b-boy of b-girl!

Breakdance gevorderden

Voor diegene die al langere tijd breaken is er een groep voor gevorderden. Zo zit je met leerlingen van je eigen niveau in een groep en leer je elke keer weer uitdagende, nieuwe dingen.

Modern

Vanaf 7 jaar kan er worden deelgenomen aan de lessen 'Modern'. Bij moderne dans wordt het lichaam gebruikt als communicatiemiddel. Met modern dansen leer je emoties en gevoelens uitbeelden met bewegingen.

Streetdance

Er is veel animo voor streetdance, daarom beginnen wij al bij kinderen van 8-12 jaar die kunnen deelnemen aan een eigen groep binnen streetdance. In deze lessen gaat het om stoere bewegingen die afgewisseld worden door strakke en soepele bewegingen.

Bij de lessen voor kinderen van 13-16 jaar wordt meer nadruk gelegd op de presentatie en afwerking.

Hip-Hop

Deze stijl vloeit voort uit streetdance en is er dan ook voor 13 plussers. Hiphop heeft geen vaste stijl; iedereen kan zijn eigen versie van hiphop creëren, geïnspireerd door bijvoorbeeld streetdance, breakdance en house.

Kinderfeestje?

Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes in de danszaal van All4Dance je verjaardag vieren met een les streetdance, breakdance of showdance. We sluiten af met een leuk spel en natuurlijk kun je hier samen iets eten, drinken en uiteraard je cadeautjes uitpakken!

Nieuws

  • Corona Update

    Beste leden, Samen met de rest van de wereld worden we enorm getroffen doo...

    Lees meer
  • Jumping Fitness

    Verbeter je gewicht, verbrand meer vet en verhoog je conditie met Jumping op ...

    Lees meer
Meer nieuws